AddBrain AB är ett Helsingborgsbaserat företag som levererar driftpartnertjänster till fastighetsägare. Genom ett samarbete med Höganäs Energi ser båda företagen att de tillsammans kan bidra till att fastighetsägare i Kullabygden får bättre översikt och kontroll över sina fastigheter.

– Vi ser fram emot att bidra till att fastighetsägare i Kullabygden kan effektivisera och optimera drift och underhåll av sina fastigheter, säger Johan Martinsson, Sälj- och marknadschef på Höganäs Energi.

AddBrains uppdrag är att hjälpa fastighetsägare med deras teknikutveckling, yteffektivisering och digitalisering. Kunderna förbättrar sitt driftsnetto genom ökad kontroll, bättre underhåll och får därigenom också en större förståelse för och mer engagemang i sina fastigheter. Tillsammans med Höganäs Energi erbjuder AddBrain fastighetsägare bland annat lagstadgad energideklaration av fastigheter, olika utbildningar, miljöcertifiering och teknisk investeringsrapport. En översikt över alla tjänsterna finns på Höganäs Energis hemsida.

– Vi är mycket glada över att Höganäs Energi har valt att samarbeta med oss och vi ser en stor potential för fastighetsägare i Kullabygden, säger Lars Nilsson, affärs- och produktutvecklingsansvarig för AddBrain.