Härnösand Energi & Miljö Elförsäljning ansluter sig till Mälarenergis partnernätverk genom att välja Mälarenergi som samarbetspartner för sin elhandelsverksamhet med start från årsskiftet.

Mälarenergi har lång erfarenhet av elhandelsförsäljning, flexibla lösningar kring partnerskap och av vad det innebär att vara en lokal aktör.

– Mälarenergi har ett färdigt koncept med tillgång till en erfaren inköpsorganisation med personlig service och vi är väldigt glada för att HEMAB Elförsäljning har valt oss som samarbetspartner. Jag ser mycket fram emot att arbeta ihop och är glad att få välkomna dem till vårt partnernätverk, säger Pernilla Hansson på Mälarenergi som är Key Account Manager för partnersamarbeten.

Samverkan skapar effektiva samordningslösningar kring elhandelsförsäljning där Mälarenergi kan erbjuda kunskap och erfarenhet. Det skapar möjlighet till bättre service och ytterligare tjänster utan alltför stora investeringar. Ett viktigt sätt att rusta för kundernas allt högre krav.

– Vi är glada över att ha hittat en stabil och långsiktig partner i Mälarenergi i vår elförsäljningsaffär. Deras erfarenhet på området värdesätter vi högt och den första fasen i vårt samarbete med integration av system och annat bådar gott inför framtiden, säger Lena af Geijerstam Unger, vd HEMAB.